Cam Parlatma Sırları

 

Cam silinirken dikkat edilmesi gereken bazı noktalar bulunmaktadır. Bu noktalara dikkat edildiği takdirde camlar lekesiz şekilde temizlenir ve oldukça güzel bir görüntü sağlanır.

Cam silineceği zaman ilk önce dikkat edilmesi gereken nokta, silinecek camlara o an direk güneş ışığının gelmiyor olması gerekliliğidir. Direk güneş ışığı gelen cam silinirse eğer hem lekeler tamamen görülmez, hem de ne kadar düzgün silinse de camda lekeler kalabilir.

Camlarda parmak izi veya el izi kalmaması için cam silinirken bulaşık eldiveni veya tek kullanımlık eldiven kullanılması gerekmektedir. Camı kurulamak için kullanılan gazete kâğıdının izinin de ele geçmesi bu şekilde engellenmiş olur.

 

Camı silmek için kullanılacak su içerisine camların parlamasını ve lekelerin tamamen çıkmasını sağlamak için birkaç damla bulaşık deterjanı ve yarım çay bardağı sirke koymak gerekmektedir.

Camın üzerinde toz veya leke bırakmamak için toz bırakmayan mikro fiber bezler kullanılmalıdır.

Camları silmeye ilk önce camların dış yüzeyinden başlanmalıdır. Yüzeydeki kiri almak ve etrafa dağıtmamak için ıslak olan bez yukarıdan aşağıya doğru hareket ettirerek camın yüzeyi silinmelidir.

Cam silme işlemi tamamen bittikten sonra sırada kurulama işlemi vardır. Kurulama işlemi için en uygun şey gazete kâğıdıdır. Fakat renkli gazete kâğıdı cam üzerinde iz bırakabileceğinden dolayı, siyah beyaz gazete kâğıdı kullanılmalıdır.

Aliağa Temizlik

Aliağa Temizlik Hizmetleri endüstriyel temizlik ve ev temizliği sektöründe profesyonel hizmet vermektedir. Aliağa Temizlik

Share
Published by
Aliağa Temizlik

Recent Posts

En İyi Temizlik Şirketleri İzmir Aliağa

En İyi Temizlik Şirketleri İzmir Aliağa İzmirde en iyi temizlik şirketleri? Temizlik şirketi seçerken nelere…

3 yıl ago

COVID-19 Hastalığını Evinizden Uzak Tutun

Ev temizliği Sık temas edilen yüzeylerin düzenli olarak temizlenmesi ve dezenfekte edilmesi, enfeksiyon riskini azaltmak…

4 yıl ago

Corona Virüsü Ozonla Temizlik

Ozon İle Temizlik? Ozonun birçok virüs, bakteri, mantar, maya ve küf çeşitleri için temizleyici ve…

4 yıl ago

Aliağa Temizlik Sırları

Kağıt Havlular Tercih Edin Mutfak tezgahını kolayca temizlemek için tezgahınızın üzerinde bir bez dışında mutlaka…

4 yıl ago

Temizlik Kampanyası 2020

Aliağa İzmir Temizlik Kampanyamız başlamıştır bizi arayın %30 indirim kampanyamızdan yararlanın. Günlük yaşantımızda, bulunduğumuz ortamın,…

4 yıl ago

Aliağa Apartman Temizliği

Aliağa Temizlik Şirketleri  Günümüzde pek çok hastalık bakteri ve mikroplar gibi açık alanlarda yaşayabilen zararlı…

4 yıl ago