En Yeni Temizlik Sırları

ETİKET İZLERİNDEN KURTULMAK

Yapışmış etiketleri üstlerine biraz yağ sürerek kolayca çıkartabilirsiniz. Bir başka yöntem ise fön makinesini etikete tutmak. Sıcak hava etiketin kolay çıkmasını sağlar.

ŞİŞE YAĞINI ÇIKARMAK…

Yağlı şişeleri yağdan arındırmak için önce deterjanla yıkayın. Sonra durulanan şişenin içine sodalı su koyarak çalkalayın. Beş dakika kadar salladığınız şişenin içine bu sefer içine kahve telvesi ilave edin. Bir süre bu şekilde salladığınız şişenin kısa bir süre sonra yağlardan tamamen arındığını göreceksiniz.

SOĞAN KOKUSUNDAN KURTULMAK İÇİN

Ellerinize sinen soğan kokusundan haşlanmış patatesle kurtulabilirsiniz. Ellerinizi haşlanmış patatesle ovun. Bu işlem kokuları alıp götürecektir.

BEYAZ TÜL PERDELERİNİZİ YIKARKEN…

Perde ve tüllerinizin ilk günkü beyazlıklarına kavuşmasını istiyorsanız, yıkama suyunun içine iki yemek kaşığı toz şeker ekleyin. Beyazlıklarına hayret edeceksiniz!

BANYO TEMİZLEMEYE NEREDEN BAŞLAMALI?

Önce çöp kutularını boşaltın. Ardından yerde ve köşelerde birikmiş kirleri, dökülmüş saç ve tüyleri süpürün. Klozeti ve musluğunuzu dezenfektan ürünle temizleyin. Musluğu temizlerken yanındaki aparatları da unutmayın. Son olarak da fayansları, duvarları ve tavanı silerken bütün iz ve kirleri çıkardığınızdan emin olun. Önce su tutup daha sonra kurulayarak daha kesin bir sonuç almanız mümkün. Son olarak banyonuzda bulunan aynaları temizlemeyi de ihmal etmeyin.

KOLTUKTAKİ ŞARAP LEKESİ

Koltuğunuzun üstüne dökülen kırmızı şarap, tadınızı kaçırmasın. Çünkü bu lekelerden kurtulmanın bir yolu var. Ancak bunun için hızlı davranmanızı tavsiye ederiz. Şarabın döküldüğünü fark ettiğiniz anda lekenin üzerinde evinizde varsa az miktarda beyaz şarap dökün. Ya da şarabı emmesi için şarap kumaşa karışmadan ya da kumaş üzerinde kurumasına fırsat vermeden lekenin üstüne karbonat dökün. Karbonat yoksa tuzu deneyin. Daha sonra soğuk su ve süngerle lekeli yeri silin.

MANGAL IZGARASINI TEMİZLERKEN…

Mangal ızgarasını temizlemeyi gözünüzde büyütmeyin. Izgara üzerine yapışmış artıklar için ızgara ılıkken nemli bir gazete kağıdına sararsanız, artıkların yumuşayıp kendiliğinden döküldüğünü göreceksiniz.

Aliağa Temizlik

Aliağa Temizlik Hizmetleri endüstriyel temizlik ve ev temizliği sektöründe profesyonel hizmet vermektedir. Aliağa Temizlik

Share
Published by
Aliağa Temizlik

Recent Posts

En İyi Temizlik Şirketleri İzmir Aliağa

En İyi Temizlik Şirketleri İzmir Aliağa İzmirde en iyi temizlik şirketleri? Temizlik şirketi seçerken nelere…

3 yıl ago

COVID-19 Hastalığını Evinizden Uzak Tutun

Ev temizliği Sık temas edilen yüzeylerin düzenli olarak temizlenmesi ve dezenfekte edilmesi, enfeksiyon riskini azaltmak…

4 yıl ago

Corona Virüsü Ozonla Temizlik

Ozon İle Temizlik? Ozonun birçok virüs, bakteri, mantar, maya ve küf çeşitleri için temizleyici ve…

4 yıl ago

Aliağa Temizlik Sırları

Kağıt Havlular Tercih Edin Mutfak tezgahını kolayca temizlemek için tezgahınızın üzerinde bir bez dışında mutlaka…

4 yıl ago

Temizlik Kampanyası 2020

Aliağa İzmir Temizlik Kampanyamız başlamıştır bizi arayın %30 indirim kampanyamızdan yararlanın. Günlük yaşantımızda, bulunduğumuz ortamın,…

4 yıl ago

Aliağa Apartman Temizliği

Aliağa Temizlik Şirketleri  Günümüzde pek çok hastalık bakteri ve mikroplar gibi açık alanlarda yaşayabilen zararlı…

4 yıl ago